Webinars

Deze pagina is enkel toegankelijk voor geregistreerde gebruikers.

Webinar met prof dr Guy T'Sjoen

Beni gaat in gesprek met prof dr Guy T’Sjoen: wereldautoriteit over het transgenderthema, topdokter, androloog, endocrinoloog, afdelingshoofd, hoogleraar aan U Gent, auteur….

Webinar met Nora 'Girl' Monsecour

Nora ‘Girl” Monsecour is schrijfster van het boek “De Weg Naar Mezelf” en wiens dans/levenswandel de inspiratiebron was voor de film GIRL.
Zij vertelt welke invloed de angst, overbezorgdheid en overbescherming van haar ouders had op haar ontwikkeling als t kind/jongvolwassene en het bijna haar grote droom om professionele danseres te worden, hypothekeerde.

Webinar met prof dr Joz Motmans

Professor Joz Motmans is coördinator van het kenniscentrum Transgenderinfopunt.  Hij geeft een blik achter de schermen van de werking en de trends die we in trans land mogen verwachten de komende jaren.

Webinar met Senne Misplon

Senne – deelnemer aan De Slimste Mens – antwoordt op vragen van ouders van trans jongens.  Senne doet dat op zijn eigen manier: open , eerlijk, grappig en to-the-point

Webinar met Laura

Heel wat ouders van trans kinderen/jongeren maken zich zorgen over de toekomst van hun kind.  School? Werk? Mentaal welzijn? Operatie? Relaties?

In dit webinar gaan we dieper in op relaties.  Beni gaat daarvoor in gesprek met Laura. Laura is 23j en is partner van Mats (29j). Mats is een trans man.

Webinar met psy Ellen Bisschops

Binnenkort…

Scroll naar top